جلسه معاون اداری و مالی و مدیران امور مالی، اداری و پشتیبانی وکارپردازان دانشگاه در روز دوشنبه مورخ1396/09/20 در دفتر معاون اداری و مالی برگزار شد. هدف از تشکیل این جلسه بررسی راهکارهای اجرایی جهت تسهیل در امور مربوط به خرید و اسناد مربوطه بود. در این جلسه هر یک از کارپردازان به ارائه نقطه نظرات و مشکلات مربوطه در حوزه کاری خود پرداختند. موارد مطروحه که مقرر شد مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد، در خصوص راهکارهای اجرایی جهت صرفه‌جویی در هزینه‌ها، بررسی اصلاح فرایند خرید و موارد فوق مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

1396/9/21 13:34

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
0/10 (تعداد آرا 0 نفر )