پنجمین جلسه شورای مدیران امور اداری و پشتیبانی دانشگاه‌های منطقه 2 کشور

پنجمین جلسه شورای مدیران امور اداری و پشتیبانی دانشگاه‌های منطقه 2 کشور در تاریخ 22/6/96 در دانشگاه گیلان با حضور اعضای جلسه و معاون اداری و مالی دانشگاه گیلان برگزار گردید.
 ابتدا معاون اداری و مالی دانشگاه گیلان ضمن خوش‌آمدگوئی به اعضا به تبیین موارد مختلف حوزه منابع انسانی پرداخت، در ادامه دبیر دانشگاه‌های منطقه 2 آقای مهندس ذبیحی ضمن خوش‌آمدگویی به مدیران امور اداری، دستور جلسه را بیان کردند. در ادامه جلسه مواردی نظیر اجرای قانون برنامه ششم توسعه در خصوص ایثارگران، تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی راهکارهای استفاده از امکانات رفاهی و پرداخت‌های رفاهی دانشگاه‌های منطقه 2 مورد بررسی قرار گرفت.
   1396/6/27 14:13

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
8/10 (تعداد آرا 1 نفر )