چهارمین جلسه معاونین اداری و مالی دانشگاه‌های منطقه 2 کشور

چهارمین جلسه معاونین اداری و مالی دانشگاه‌های منطقه 2 کشور روز چهارشنبه اول آذر در گرگان به میزبانی دانشگاه گلستان برگزار شد. محورهای این نشست شامل 5 عنوان بود که دو عنوان آن توسط دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری مطرح گردید. در زمینه بودجه‌ریزی عملکردی پیشنهاد این دانشگاه در خصوص پیگیری ضرایب منطقه برای شاخص‌های بودجه‌ریزی عملکردی و توجه شاخص‌های عملکردی به دانشگاه‌های ماموریت‌گر مورد تصویب قرار گرفت. در خصوص ارتباط بین نشست مدیران با معاونین و روسای منطقه مقرر شد مطابق پیشنهاد دانشگاه ساری، موضوعات در نشست مدیران توسط معاونین تعیین و کارشناسی شود. محور سوم نحوه برخورد با پیمانکاران با توجه به محدودیت‌های مالی بود که پیشنهاد جبران زیان ناشی از دریافت نقدی بلندمدت از طریق دفتر پیمانکاران برنامه و بودجه ارائه شد. موضوع صرفه‌جویی در هزینه‌ها محور چهارم بود که افراد تجربه دانشگاه متبوع خود را در این راستا ارائه کردند. گرچه در حال حاضر که بیش از 80 درصد هزینه‌های جاری دستمزد و لازم‌الپرداخت است ادامه صرفه‌جویی غیرممکن می‌باشد. موضوع بعدی دانشگاه سبز و لزوم برنامه‌ریزی برای رسیدن به اهداف آن بود. گزارش مدیر محترم دفتر فنی دانشگاه از عملکرد این حوزه مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.

1396/9/5 07:24

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
0/10 (تعداد آرا 0 نفر )